Kuva: Viestintätoimisto Kaiku
Toimistot

Annikka Koivu viestintätoimisto Kaiku Tampereen toimitusjohtajaksi

4.10.2024 12:49
Mikko Perttunen
Uusi toimitusjohtaja uskoo, että Tampereelta löytyy kasvua.

Viestintätoimisto Kaiun uuden tytäryhtiön, Kaiku Tampere Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Annikka Koivu.

Koivulla on 20 vuoden kokemus viestinnästä ja sen johtamisesta järjestö-, toimisto- ja yritysmaailmasta. Hän on työskennellyt ennen Kaikua muun muassa Nestléllä ja Cocommsilla. Kaiulla Koivu on asiakastyön ohella toiminut ruoka-, terveys- ja hyvinvointi -liiketoiminta-alueen johtajana, jossa hän jatkaa toimitusjohtajan pestin rinnalla edelleen.

Kaiku Tampere perustettiin syyskuussa, kun Kaiku teki aiesopimuksen, jonka mukaan se ostaa Tampereella pitkään toimineen viestintätoimisto Selander & Co Oy:n liiketoiminnan marraskuun alussa. Koivu uskoo Tampereen kasvupotentiaaliin:

– Aiomme panostaa Kaiku Tampereella kasvun lisäksi siihen, että voimme tukea nykyisiä asiakkaitamme entistä kattavammin. Tässä Kaiku tuo uudenlaista palveluvalikoimaa Tampereelle täydentämään nykyisten osaajien vahvuuksia. Oma taustani ja kokemukseni tukee erityisesti Kaiku Tampereen asiantuntijoiden vankkaa elintarvikealan osaamista, Koivu toteaa tiedotteessa.

Lue myös: Viestintätoimisto Kaiku laajenee yritysostolla Tampereelle

Kaiku Tampere Oy keskittyy tarjoamaan viestintäpalveluja erityisesti rakennus-, infra- ja elintarvikealoilla, joissa yritysoston myötä osaksi Kaikua siirtyvällä Selander & Co:lla on jo ollut jo vahva jalansija. Jatkossa yrityksen on mahdollista tarjota Tampereen asiakkailleen myös entistä monipuolisempia ja strategisempia palveluja, kuten valmennusta ja vaikuttajaviestintää.

Alkuvaiheessa Kaiku Tampere Oy jatkaa toimintaansa Selander & Co:n brändillä.

MAINOS