Kimmo Tapala (vas.) Pia Rautakorpi, Perttu Heinonen ja Timo Salminen muodostavat Karhu Helsingin uudistuneen hallituksen. Kuva: Karhu Helsinki
Toimistot

Digitoimisto Karhu Helsingin hallitus uudistui

17.10.2024 8:33
Mikko Perttunen
Yrityksen tuoreet luvut kertovat liikevaihdon kasvusta.

Digitoimisto Karhu Helsinki sai lokakuussa 2024 uuden hallituksen.

Hallituksen puheenjohtajana aloitti hallitusammattilainen Pia Rautakorpi, teknologiayhtiö Arvova Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Rautakorvella on laaja kokemus eri toimialojen johtotehtävistä. Hallitusammattilaisena hän ollut rakentamassa kasvua ja kilpailuetua muun muassa työsuhdepyöräyritys Vapaus Bikes Finland Oy:ssä sekä porilaisessa lautasliinatehdas Fiblon Oy:ssä.

Karhun hallituksessa niin ikään aloittanut Perttu Heinonen työskentelee toimitusjohtajana teknologiayritys Profium Oy:ssä. Hän on aiemmin toiminut johtotehtävissä muun muassa Evitec Oy:ssä ja Evolvit Oy:ssä.

Hallituksessa jatkavat lisäksi perustaja ja pääomistaja sekä aiemmin hallituksen puheenjohtajana toiminut Timo Salminen sekä teknologiapäällikkö Kimmo Tapala, jotka kummatkin tekevät töitä Karhussa päätoimisesti.

Karhun liikevaihto on yrityksen mukaan kasvanut vaikean edellisvuoden jälkeen 18 prosenttia ja tuloskin on kääntynyt positiiviseksi. Se on kesällä päättyneeltä tilikaudelta jopa 7 prosenttia.

Digitoimiston edellisen, kesäkuuhun 2023 päättyneen tilikauden liikevaihto oli noin 2,5 miljoonaa euroa ja tuorein vuoden 2024 liikevaihto jo noin 3 miljoonaa euroa.

MAINOS