Ranskalainen 6EJOU on tapahtuman päätähti.
Luovuus

Ehdoton kuvauskielto ja DJ keskellä yleisöä – helsinkiläinen teknotapahtuma pyrkii erottautumaan intiimiydellä

26.9.2024 10:35
Mikko Perttunen
Jokaisen kävijän puhelimen kamerat peitetään tarralla.

Helsingissä järjestetään lokakuussa erikoislaatuinen musiikkitapahtuma, jossa on ehdoton kuvauskielto ja jossa artisti esiintyy keskellä yleisöä.

Lokakuun lopulla Vanhalla Ylioppilastalolla pidettävän Adrenaline Vol 2 -tapahtuman päätähtenä nähdään ranskalainen hard technon supertähti 6EJOU.

– Adrenaline-tapahtumat painottavat hetkeen eläytymistä ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Tästä syystä tapahtumassa on voimassa ehdoton kuvauskielto, ja jokaisen kävijän puhelimen kamerat peitetään sisään tullessa tarralla. Tällä tavoin halutaan varmistaa, että osallistujat voivat keskittyä täysin musiikkiin ja ympäröivään tunnelmaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia dokumentoinnista tai sosiaalisesta mediasta, tapahtuman promoottori Martin Karm kertoo tiedotteessa.

6EJOU:n lisäksi tapahtumassa esiintyvät YleX:stä tunnettu DJ Orion, suomalaisen hard technon kuningatar ja Adrenalinen ensimmäinen residentti-DJ Agnia sekä ensimmäistä kertaa Adrenaline-lavalla nähtävät kotimaiset Andress Conde ja To The Limit.

Tapahtumassa DJ soittaa yleisön joukossa keskellä tanssilattiaa.

– Tämä asettelu luo intiimiyden tunteen ja tekee musiikin kokemuksesta henkilökohtaisemman jokaiselle osallistujalle. DJ: n läsnäolo lattian keskellä mahdollistaa myös intensiivisemmän vuorovaikutuksen artistin ja yleisön välillä, mikä nostaa energian koko tilassa aivan uudelle tasolle, Karm kertoo.

MAINOS