Kuva: Viestintätoimisto Kaiku
Toimistot

Eläkepäivät jäivät lyhyiksi – uutisankkurin työstä vetäytynyt Keijo Leppänen jatkaa valmentajana viestintätoimisto Kaiussa

7.10.2024 13:08
Mikko Perttunen
Leppänen on toiminut päätyönsä ohella mediavalmentajana jo 15 vuoden ajan.

Viime viikolla MTV:ltä eläkkeelle jäänyt uutisankkuri Keijo Leppäsen ei jäänyt lepäämään laakereillaan. Leppänen siirtyy 15. lokakuuta valmentajakumppaniksi viestintätoimisto Kaikuun, jossa hänen erikoisalanansa tulee olemaan esiintymis- ja mediavalmennus.

– Olen tehnyt 30 vuotta töitä televisiossa, seurannut läheltä maan parhaita esiintyjiä ja oppinut matkan varrella jotain itsekin. Esiintyminen on aina jännittävää ja monet viimeaikaiset muutokset ja kohut niin sosiaalisessa kuin perinteisessä mediassa ovat sitä vielä lisänneet. Onneksi ilmaisua voi terävöittää ja jännitystä lievittää harjoittelemalla, Leppänen toteaa tiedotteessa.

Päätyönsä ohessa Leppänen on toiminut mediavalmentajana 15 vuoden ajan. Lisäksi hän on tehnyt satoja erilaisia juonto- tai puhujakeikkoja.

– Kuka tahansa voi joutua median eteen täysin yllättäen ja hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Tällöin haastateltavan henkilökohtaisia taitoja sekä yrityksen brändiä mitataan toden teolla, toteaa Viestintätoimisto Kaiun kumppanuusjohtaja Kirsi Valta-Makkonen.

Lue myös: Annikka Koivu viestintätoimisto Kaiku Tampereen toimitusjohtajaksi

MAINOS