Triple M on yksi kollektiivin perustajista.
Luovuus

Elektronisen tanssimusiikin uusi suomalainen suurkollektiivi haluaa nostaa jäsentensä tunnettuutta Suomessa ja maailmalla

20.8.2024 13:57
Mikko Perttunen
Mukana on kaksikymmentä artistia ja taustavaikuttajaa.

Kaksikymmentä suomalaista elektronisen tanssimusiikin artistia ja taustavaikuttajaa on perustanut Luxonia Family -nimisen kollektiivin. Ryhmittymässä on mukana 17 artistia ja kolme alan taustahenkilöä eri puolilta Suomea.

Luxonia Familyn artisteja on nähty muun muassa Weekend Festivalin ja Electronic Fields Festivalin lavoilla, ja he ovat tehneet musiikkia lukuisille kotimaisille ja ulkomaisille levy-yhtiöille. Suomalaisten EDM-tuottajien kuukausittaisten Spotify-kuuntelujen Top 30 -listalta löytyy kaikkiaan kuusi Luxonia Familyn artistia.

– Luxonia haluaa nostaa suomalaisen elektronisen tanssimusiikin ja sen artistien tunnettuutta Suomessa ja maailmalla. Järjestämme tapahtumia ja välitämme artisteja myös festivaaleille ja muihin tilaisuuksiin. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän. Olemmekin lähestyneet ja tehneet jo hyvää yhteistyötä monien elektronisen musiikin merkittävien tapahtumien ja tahojen kanssa. Lisäksi kehitteillä on täysin uudenlaisia tapahtumia ja liiketoimia, Luxonia Familyn artistivastaava Tomi Lindblom kertoo tiedotteessa.

MAINOS