Pohjois-Karjalan kuntajohtajien kokous verkkareissa elokuussa 2023. Kuva: Sami Tolvanen
Viestintä

Farkut vaihtuvat verkkarihousuun Pohjois-Karjalan maakuntapäivänä – pukeutuvatko kokoomuksen poliitikot pieruverkkareihin?

29.8.2024 9:52
Mikko Perttunen
Tempaus järjestetään nyt toista kertaa.

Huomenna perjantaina vietetään kaikkien aikojen toista maakunnallista verkkariperjantaita Pohjois-Karjalassa. Tempaus on osa Pohjois-Karjalan maakuntapäivän viettoa ja sen tarkoituksena on tiedotteen mukaan muistuttaa maakunnalle tärkeistä arvoista: suvaitsevaisuudesta ja yhdessä tekemisestä.

Tempauksen takana on Pohjois-Karjalan maakuntaliiton koordinoima maakunnallinen viestintäverkosto, jossa on mukana kuntien, oppilaitosten ja kuntien yhtiöiden viestinnästä ja markkinoinnista vastaavia henkilöitä.

MAINOS
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Verkkariperjantai näkyy siten, että ihmisiä rohkaistaan pukeutumaan mieleisiinsä vaatteisiin kaikkialla – työpaikoilla, kouluissa, kaduilla ja konserteissa.

Ihmiset lähtivät viime vuonna hyvin mukaan ensimmäistä kertaa järjestettyyn tempaukseen, ja sosiaalisessa mediassa näkyi niin työyhteisöjen, kaveriporukoiden kuin yksittäisten ihmisten postauksia päivän ulkoasusta.

Muun muassa Pohjois-Karjalan kuntajohtajat pukeutuivat verkkareihin kokoukseensa.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä saapuu perjantaina kesäkokoukseensa Joensuuhun, ja maakuntaliiton tiedotteessa pohditaankin, noudattavatko kokoomuspoliitikot paikallista pukukoodia.

MAINOS