Kuva: Friends & Brgrs
Brändit

Hampurilaisketju jakaa jälleen tuhansia ilmaisia burgereita kotimaisille ruoantuottajille

2.10.2024 9:27
Mikko Perttunen
Viime vuonna aterioita tarjottiin 10 000 kappaletta.

Ravintolaketju Friends & Brgrs tarjoaa tänään kotimaisille ruoantuottajille ilmaiset hampurilaisateriat ravintoloissaan ympäri Suomen.

Tuottajapäivä on jo perinne, sillä tempaus järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Teemapäivänä jokainen suomalainen ruoantuottaja ja samassa taloudessa asuva saa halutessaan ilmaisen hampurilaisaterian. Viime vuonna aterioita tarjottiin noin 10 000 kappaletta, ja tänä vuonna määrän odotetaan nousevan 12 000:een.

Eniten ruoantuottajia vieraili viime vuonna syömässä Kokkolan, Seinäjoen, Pietarsaaren, Vaasan, Lahden, Kouvolan ja Raision ravintoloissa. Yhteensä ketjulla on 29 ravintolaa ympäri Suomen.

Ruoan kotimaisuus on kuluttajille monen tutkimuksen mukaan tärkeä valintakriteeri, ja myös hampurilaisravintolaketjun tuoreen kuluttajatutkimuksen mukaan 65 prosenttia suomalaisista pitää hampurilaisravintolaa valitessaan tärkeänä sitä, että ruoka-aineet ovat Suomesta.

– Tulokset osoittavat kuluttajatrendiä, jossa paikallisuus, tuoreus ja laatu ovat yhä arvostetumpia tekijöitä nyt myös pikaruokabisneksessä, Friends & Brgrsin toimitusjohtaja Tuomas Piirtola toteaa tiedotteessa.

Lue myös: Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs jatkaa vahvaa kasvuaan koronasta huolimatta – Työntekijöiden määrä kaksinkertaistumassa

Lue myös: Suomen ikonisimmasta hampurilaisesta lanseerattiin kasvisversio

MAINOS