Tallinnan uuden ravintolan henkilöstöä. Kuvassa myös Döner Hesekebab ja Gyroksen kehityspäällikkö Tatu Alho (kolmas oikealta). Kuva: Hesburger
Brändit

Hesburger avasi ensimmäisen döner- ja gyros-ravintolan ulkomaille

25.9.2024 8:00
Mikko Perttunen
Kebab on ketjulle tuttu tuote jo 80-luvulta, mutta uusi konsepti on otettu Suomessa vastaan hyvin.

Döner Hesekebab ja Gyros -ravintola avasi eilen ovensa Tallinnassa.

Hesburgerin kebab-tuotteita on myyty Suomessa jo 1980-luvulta saakka. Ensimmäisen kerran pitakebabia myytiin Puutorin Hesburgerilla Turussa, mutta pikaruokaketjun döner- ja gyros-konsepti on tuoreempi.

Ensimmäinen Hesburgerin döner-ravintola avattiin Saloon toukokuussa 2023, toinen Turkuun tämän vuoden huhtikuussa ja kolmas Vantaan Martinlaaksoon tässä kuussa.

– Uusi kebabravintolan konsepti on otettu Suomessa erittäin hyvin vastaan. Tämä rohkaisi meitä tuomaan sen myös Viron markkinoille, Hesburgerin kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela sanoo tiedotteessa.

Lue myös: Hesburger laajeni Puolaan uudella konseptilla

MAINOS