Kuva: Canva Pty Ltd.
Myynti

Horeca-alalle uusi myyntitapahtuma Helsingin Messukeskukseen

3.10.2024 8:06
Mikko Perttunen
Tapahtuma järjestetään vuorovuosin – ensimmäisen kerran keväällä 2027.

Helsingin Messukeskus järjestää uuden pikaruoka-, elintarvike-, hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisille suunnatun Tastepro-tapahtuman huhtikuussa 2027.

Tapahtuman on tarkoitus tarjota mahdollisuus kohtaamisiin ja verkostoitumiseen yrityksille ja alan ammattilaisille. Tastepro on Messukeskuksen omaa tuotantoa, ja se tullaan järjestämään vuorovuosin Gastro Helsinki -messujen kanssa.

Tapahtumassa halutaan minimoida näytteilleasettajilta vaadittava ennakkovalmistelu:

– Yrityksen tarvitsee vain ilmoittaa haluamansa osastokoko ja toimittaa meille brändimateriaalinsa, minkä jälkeen me työstämme asiakkaalle valmiin smart booth -osaston. Näin jokainen Tasteprossa esittäytyvä yritys pääsee heti keskittymään olennaiseen: kaupantekoon, liidien keräämiseen ja tapaamisiin juuri oikeiden ammattilaisten kanssa, tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen kertoo.

MAINOS