Havainnekuva: Kauppakeskus Itis
Myynti

Kauppakeskus Itis avaa kesällä pääkaupunkiseudun neljännen kauppahallin

23.5.2024 8:24
Mikko Perttunen
Kauppakeskusjohtaja: ”Tulevaisuudessa kauppakeskukset voisivat vastata vielä enemmän oman yhteisönsä tarpeisiin esimerkiksi kauppojen valikoiman räätälöinnillä hyödyntäen verkkokaupasta saatua dataa.”

Kauppakeskus Itikseen avautuu kesän 2024 aikana täydellä kapasiteetilla yli 4000 neliömetrin kokoinen kauppahalli. Kyseessä on pääkaupunkiseudun neljäs ja ensimmäinen kantakaupungin ulkopuolella oleva kauppahalli, ja se on osa Itiksen vuonna 2022 alkanutta uudistushanketta.

Kauppahallissa aloittaa yli 20 toimijaa. Tunnetuimmista kauppahallitoimijoista mukana on esimerkiksi Ekströmin liha- ja kalatiskit.

Ajatus kauppahallista kehittyi Itiksen brändistaregian kautta, jonka ytimessä on slogan Tilaa olla sinä. Tarkoitus on tarjota yhteisölle paikka, jossa viettää aikaa, tehdä viikonlopun ruokaostokset, istahtaa aamupalalle tai vaikka lasilliselle työpäivän jälkeen.

– Uskomme, että tulevaisuudessa kauppakeskukset voisivat vastata vielä enemmän oman yhteisönsä tarpeisiin esimerkiksi kauppojen valikoiman räätälöinnillä hyödyntäen verkkokaupasta saatua dataa. Yhteisöllisyys tulee olemaan edelleen keskeisessä asemassa, ja kauppakeskus entistä tiiviimmin integroituneena paikalliseen yhteisöön. Kauppakeskusten rooli saavutettavina yhteisötiloina ei heikenny vaan vahvistuisi entisestään. Sosiaalisen vuorovaikutuksen tarve ja kohtaamisten merkitys pysyvät edelleen keskeisinä, kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén pohtii tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)