Kuva: Canva Pty Ltd.
Toimistot

Keskustan ministeriryhmän valtiosihteeri Milttonin leipiin

15.10.2024 10:06
Mikko Perttunen
Jari Partanen tuo mukanaan poliittista, taloudellista ja oikeudellista osaamista.

Jari Partanen siirtyy marraskuun alussa Milttonille.

Partanen on Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin johtokunnan jäsen ja toimii ennen Milttonia keskustan ministeriryhmän valtiosihteerinä. Hän on toiminut myös keskustan eduskuntaryhmän pääsihteerinä sekä erityisavustajana ympäristö- ja puolustusministeriöissä.

Milttonin tiedotteessa kerrotaan, että Partanen vahvistaa yhtiön Suomen ja EU:n päätöksenteon osaamista.

– Jarin kokemus kotimaisesta yhteiskunnallisesta päätöksenteosta ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä vahvistaa Milttonin kykyä ylläpitää asiakkaille tilannekuvaa, tunnistaa riskejä ja ratkaisuja sekä rakentaa verkostoja. Poliittisen, taloudellisen ja oikeudellisen osaamisen yhdistelmä on meille äärimmäisen arvokas, Milttonin vaikuttajaviestinnän palveluista vastaava johtaja, Miltton Networks Oy:n toimitusjohtaja Max Mickelsson kertoo tiedotteessa.

Partanen tulee työskentelemään Lontoossa.

– Ison-Britannian vaikutuksiltaan jatkuvasti muotoutuvan Brexit-ratkaisun ja maassa työnsä aloittaneen uuden hallituksen poliittisen agendan myötä markkinaan on avautumassa uusia mahdollisuuksia, joita myös Pohjoismaisen elinkeinoelämän kannattaa aktiivisesti hyödyntää, Partanen toteaa.

MAINOS