Kuva: Kuvakaappaukset Finlaysonin kampanjasivulta
Mainonta

Korkeakoulutettujen palkkakuopasta syntyi Finlaysonin tarjouskampanja

2.10.2024 10:15
Mikko Perttunen
Kutsumuspalkkakuoppa-kampanjalla halutaan muistuttaa ihmisiä siitä, että palkkakuopassa olevat alat ovat usein yhteydessä yhteiskunnan hyvinvointiin ja tulevaisuuteen.

Finlayson on lanseerannut tarjouskampanjan, jonka tarkoituksena on samalla muistuttaa ihmisiä korkeakoulutettujen palkkakuopasta tietyillä aloilla.

Yritys puhuu kampanjassaan kutsumuspalkkakuopasta ja muistuttaa, että monilla, erityisesti kutsumusammateiksi mielletyillä aloilla ollaan kaukana korkeakoulutettujen keskipalkasta.

Kampanjassaan Finlayson tarjoaa korkeakoulutettujen keskipalkan ja palkkakuopassa olevien tehtävien keskipalkan välisen eron suuruisen prosentuaalisen alennuksen näissä tehtävissä työskenteleville – tai kenelle tahansa, joka kopioi alennuskoodin kampanjasivulta.

Kampanjassa käytetään vertailukohtana 4 377 euron keskikuukausipalkkaa, ja koska siis esimerkiksi peruskoulun opettajien keskipalkka on 33 prosenttia tätä pienempi, saavat opettajat 33 prosentin alennuksen.

33–39 prosentin alennus annetaan sairaanhoitajille, sosionomeille, varhaiskasvattajille ja peruskoulun opettajille Finlaysonin koko kodinmallistosta.

MAINOS