Miltton
Toimistot

Pekka Haaviston kampanjapäällikkönä toiminut Ville Hulkkonen palaa Milttonille 10 vuoden tauon jälkeen

27.5.2024 9:14
Mitra Vasara
Hulkkonen on työskennellyt viimeiset 10 vuotta sekä politiikan että liiketoiminnan kentällä.

Ville Hulkkonen aloittaa Milttonilla vaikuttajaviestinnän vanhempana neuvonantajana 27. toukokuuta alkaen. Viimeksi Hulkkonen on toiminut Pekka Haaviston presidenttikampanjan kampanjapäällikkönä. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on muun muassa St1:n yhteiskuntasuhteista ja viestinnästä vastaavana johtajana, OP Ryhmästä sekä Vihreiden ministeriryhmän sihteerin tehtävistä.

Hulkkonen on työskennellyt Milttonilla aiemmin analyytikon roolissa noin kymmenen vuotta sitten.

– Nykyaikainen yhteiskunnallinen vaikuttaminen koostuu hyvin monipuolisesta asiantuntijoiden, erityisosaamisen, teknologian, verkostojen ja luovuuden kokonaisuudesta. Olen siksi hyvin innoissani päästessäni jatkamaan työtä yritysten ja yhteiskunnan välisen vuorovaikutuksen tukena 10 vuoden tauon jälkeen juuri tässä joukossa, Hulkkonen sanoo tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Milttonissa arvioidaan, että jatkossa vaikuttajaviestinnän ydinosaamiseen liitetään sidosryhmäymmärrykseen, mediaviestintään, kampanjoihin ja erilaiseen tutkimustoimintaan liittyvää osaamista. Samalla vaikuttajaviestintä ja yhteiskuntasuhteet sekä yhteiskunta- ja yritysvastuu muodostavat entistä vahvemman kokonaisuuden.

– Asiakkaamme odottavat meiltä entistä laajempaa lähestymistapaa vaikuttajaviestintään ja yhteiskuntasuhteisiin. Pelkkä ”lobbaamisen konsultointi” ei enää riitä, vaan työkalupakissa on oltava aiempaa paljon laajemmat keinot ja kyvykkyydet, Jussi Kekkonen, Miltton Networksin osakas sanoo tiedotteessa.