Kuva: Canva Pty Ltd.
Myynti

Prisma pyrkii tosissaan mukaan kilpailuun puhelimien myynnistä – huimassa kasvussa oleva tuoteryhmä laajenee merkittävästi

21.10.2024 11:26
Mikko Perttunen
Myyntipäällikkö: ”Aika valikoiman vahvistamiselle on nyt oikea.”

Prisma laajentaa älypuhelinten ja puhelintarvikkeidensa valikoimaa.

Päätöksen taustalla on nopea puhelinmyynnin marketkaupan kasvu, joka on ollut tämän vuoden aikana Prisman myymälöissä ja verkkokaupassa kokonaisuudessaan yli 40 prosenttia markkinakehitystä vauhdikkaampaa.

– Puhelinmyynti on viihde-elektroniikan tuotealueiden markkinassa kaikista suurin. Etenkin uudet julkaistavat mallit ovat todella tärkeää saada aiempaa paremmin heti asiakkaiden ostettavaksi. Siinä missä Prisma eroaa erikoisliikkeistä, on se, että puhelimen oston lisäksi voi tehdä myös ruokaostokset tai muita ostoksia samalla, Prisman kodin tekniikan ja viihteen myyntipäällikkö Petrus Lesonen kertoo tiedotteessa.

Prismassa uskotaan myös ostoksista myönnettävien bonuksien tuovan edun tiukkaan hintakilpailuun.

Uusien puhelimien lisäksi Prisma on tuonut verkkokauppaansa myyntiin tehdashuollettuja puhelimia. Lesosen mukaan viimeaikainen kehitys puoltaa päätöstä tehdä selkeä laajennus puhelinvalikoimaan.

– Asiakkaamme ovat yhä valmiimpia ostamaan puhelintarvikkeita ja myös itse laitteita marketista. Aika valikoiman vahvistamiselle on nyt oikea. Puhelinvalikoiman kasvattamisen ohella tulemme myös lisäämään tarvikevalikoiman monipuolisuutta sekä vaihtoehtojen määrää entisestään loppuvuoden aikana. Tällä hetkellä esimerkiksi erilaisia kaapeleita ja latureita menee hurjasti, hän kertoo.

MAINOS