Myynti

Suomalainen Booksalon lanseeraa uuden kauneudenhoitoalan markkinapaikan kuluttajille – suomalaiset käyvät lahjakorttiostoksilla sankoin joukoin vasta aatonaattona

21.12.2023 11:04
Mikko Perttunen
Markkinapaikan varausjärjestelmän ennakkomaksumahdollisuudella pyritään estämään alan yrittäjiä piinaavia viime hetken peruutuksia.

Suomalainen kauneus- ja hyvinvointialoille erikoistunut ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluntarjoaja Booksalon on lanseerannut kauneudenhoitoalan markkinapaikan suomalaisille kuluttajille.

Markkinapaikan kautta löytyy yli 2000 palveluntarjoajaa kampaamoista tatuointistudioihin.

– Olemme todella innoissamme markkinapaikastamme, sillä rakensimme sen nimenomaan auttamaan kuluttajia löytämään itselleen täydellisen ja jatkuvan palveluntarjoajan. Toisin kuin monet muut markkinapaikat, jotka saavat tulonsa siitä, että kuluttaja etsii itselleen aina uuden palveluntarjoajan, me haluamme auttaa salonkeja ja kuluttajia löytämään toisensa niin, että siitä syntyy pitkä ja antoisa yhteistyö molemmille, kertoo Booksalonin toimitusjohtaja Harri Myllylä avaa tiedotteessa.

Markkinapaikan kautta tulevat varaukset on myös aina tehnyt rekisteröitynyt käyttäjä, jonka sähköpostiosoite ja puhelinnumero on vahvistettu. Tämä mahdollistaa varauksen maksamisen ennakkoon. Tämä on yksi tapa, jolla pyritään estämään kuluttajien viime hetken peruutuksia, jotka rasittavat alan yrittäjiä ja aiheuttavat huomattavia ansionmenetyksiä, Booksalonista kerrotaan.

Markkinapaikan lanseeraus osuu sopivaan ajankohtaan, sillä jouluna myydään Booksalonin datan mukaan jopa viisinkertainen määrä lahjakortteja keskivertokuukauteen nähden. Ylivoimaisesti eniten lahjakortteja ostetaan vasta 23. joulukuuta.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)