Kuva: Shift Events
Viestintä

Varsinaissuomalainen viestintäteko -tunnustus Shift Eventsin toimitusjohtaja Carita Varjoselle

17.9.2024 10:07
Mikko Perttunen
”Vaikuttavuus ei synny itsestään, ja ilman markkinointiviestintää moni asia jäisi huomaamattomaksi.”

Joka toinen vuosi jaettavan varsinaissuomalainen viestintäteko -tunnustuksen saaja on tänä vuonna Shift Events Oy:n toimitusjohtaja Carita Varjonen.

Tunnustuksen myöntää Turun kauppakamarin viestintä- ja markkinointivaliokunta, johon kuuluu yli 40 alan tekijää Varsinais-Suomen alueelta. Tunnustuksella haluttiin huomioida tänä vuonna erityisesti taho, joka on vaikuttanut seudun elinkeinoelämään viestinnän ja markkinoinnin keinoin rohkealla tavalla.

"Uskon, että avoin ja rohkea viestintä voi tuoda ihmiset ja ideat yhteen."

Varjonen on toiminut pitkään lukuisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä Varsinais-Suomen seudulla. Nykyisiin tehtäviinsä hän siirtyi Teknologiakiinteistöstä viime vuonna. Siellä hänen vastuullaan on ollut muun muassa Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki.

Yritystapahtuma Shift Business Festivalin hän uudisti nopeasti uudelle tasolle, ja tapahtumassa vieraili keväällä yli 2000 kävijää.

– Elinkeinoelämän ja yritysten markkinoinnilla ja viestinnällä on suunnaton arvo seudun veto- ja pitovoimassa. Vaikuttavuus ei synny itsestään, ja ilman markkinointiviestintää moni asia jäisi huomaamattomaksi, valiokunnan puheenjohtaja, myynti- ja markkinointijohtaja Anne-Maarit Itänen ÅU Media Ab:stä perustelee tiedotteessa.

Varjonen kertoo, että hänelle työ ei ole vain työtä, vaan tapa olla, vaikuttaa ja jättää tunnejälki.

– Uskon, että avoin ja rohkea viestintä voi tuoda ihmiset ja ideat yhteen tavalla, joka todella muuttaa asioita. Viestinnän ja markkinoinnin avulla voimme vaikuttaa ja rakentaa vahvoja yhteyksiä elinkeinoelämän ja yhteiskunnan välillä. Erityisesti tämän alueen elinvoimaisuuden edistäminen on ollut sydäntäni lähellä jo pitkään, Varjonen kommentoi.

MAINOS