Vesa Tauriainen (oik.) on Aapo-Lassi Kankaalan (vas.) ja Sami Niemisen uusi liikekumppani. Kuva: Creative Crue
Toimistot

Vesa Tauriainen Creative Cruen osakkaaksi

6.9.2024 9:26
Mikko Perttunen
”Haluan olla Cruen arjessa ja kasvussa vahvemmin mukana.”

Viime kesästä asti Creatice Cruen hallituksen neuvonantajana toiminut Vesa Tauriainen on nyt myös mainostoimiston uusi osakas.

Tauriainen omistaa toimistosta nyt 20 prosenttia, toimitusjohtaja Aapo-Lassi Kankaala ja luova johtaja Sami Nieminen kumpainenkin 40 prosenttia. Vuonna 2018 perustetun tamperelaisen Creative Cruen liikevaihto on kasvanut hiljalleen viime vuodet ja oli vuonna 2023 noin 770 000 euroa.

– Haluan olla Cruen arjessa ja kasvussa vahvemmin mukana. Annan yrittäjänä oman osaamiseni käyttöön tavalla, joka ei onnistuisi muuten kuin olemalla aidosti kiinnostunut liiketoiminnasta, myös riskien näkökulmasta, Tauriainen sanoo tiedotteessa.

Tauriainen on asunut viimeiset kymmenen vuotta Yhdysvalloissa. Hän on perustanut muun muassa Aava & Bangin kanssa yhdistyneen tamperelaisen markkinointitoimiston Bermudan ja ohjelmistoyritys Husky Intelligencen.

Lue myös: Viimeiset kymmenen vuotta Yhdysvalloissa asunut mainosalan suomalaiskonkari tamperelaisen markkinointitoimiston neuvonantajaksi

MAINOS