Kuva: Canva Pty Ltd.
Toimistot

Viestintätoimisto Kaiku laajenee yritysostolla Tampereelle

24.9.2024 11:56
Mikko Perttunen
Kaiku Tampereen toimitusjohtaja julkistetaan lokakuussa ja uusi brändi ensi keväänä.

Viestintätoimisto Kaiku ostaa pitkään toimineen viestintätoimisto Selander & Co Oy:n liiketoiminnan ja laajentuu samalla Tampereelle.

Kauppa astuu voimaan marraskuun alussa.

Selander & Co:n liikevaihto oli viime vuonna 567 000 euroa, ja yritys työllisti viisi henkilöä. Kaiun liikevaihto oli samana vuonna 4,7 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 40.

Selander & Co on tunnettu erityisesti rakentamisen, infran ja elintarvikealan viestinnässä.

Tamperelainen viestintätoimisto Selander & Co on tunnettu erityisesti rakentamisen, infran ja elintarvikealan viestinnässä. Nämä toimialat ovat Kaiun mukaan nousussa myös sen asiakaskunnassa, joten tämän osaamisen vahvistuminen on tervetullutta.

– Olemme tunnistaneet Tampereella selkeän tarpeen strategisen tason viestintätoimistolle, joka sijaitsee nimenomaan Tampereella. Viestintätoimisto Kaiku palvelee toki valtakunnallisesti ja kansainvälisesti asiakkaita Helsingistä käsin, mutta näemme, että Tampereen talousalueella myös paikallistuntemus on tärkeää, Kaiun hallituksen puheenjohtaja Pete Saarnivaara kertoo.

Selander & Co:n nykyinen omistaja ja väistyvä toimitusjohtaja Ari Selander jatkaa yrityksessä edelleen asiakastyössä vanhempana viestinnän neuvonantajana. Kaiku Tampere Oy:n uusi toimitusjohtaja julkistetaan lokakuun alkupuolella.

Alkuvaiheessa Kaiku Tampere Oy jatkaa toimintaansa Selander & Co:n brändillä. Yhtiön tiedotteessa kerrotaan, että ensivaiheessa keskitytään siihen, että asiakastyöt jatkuvat kuten ennenkin ja että Helsingin sekä Tampereen henkilöstöt tutustuvat toisiinsa.

Kaiku Tampereen brändi on tarkoitus julkaista keväällä 2025.

Lue myös: Viestintätoimisto Kaiku nimittää kaksi uutta toimitusjohtajaa

Lue myös: Viestintätoimistot Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyvät – tavoitteena nousta Suomen ykköstoimistoksi

MAINOS