Kuva: WS Zeroten
Toimistot

Wanha Satama Interactive ja Zeroten yhdistyvät: ”Haaste on ihmisten saaminen liikkeelle”

19.8.2024 14:36
Mikko Perttunen
Yhdistymisen myötä muodostuu tapahtuma- ja markkinointipalveluja tuottava WS Zeroten.

Tapahtumatuottaja Wanha Satama Interactive Oy sekä markkinointiviestintä- ja mainostoimisto Zeroten Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan, jonka myötä Wanhan Sataman tapahtumatoiminta on siirtynyt Zerotenille.

Yhdistymisen johdosta syntyy tapahtuma- ja markkinointipalveluja tarjoava WS Zeroten.

– Yhdistymisen myötä voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme toteutuksia, joissa emme ole ainoastaan tapahtumatalo tai mainostoimisto, vaan kokonaisvaltainen kumppani kaikessa toteutuksessa. Olemme nyt huomattavasti vahvempia myös omien tapahtumiemme toteutuksissa – haaste kun ei ole niinkään onnistuneen tapahtuman järjestäminen, vaan ihmisten saaminen liikkeelle, Wanhan Sataman toimitusjohtaja Jouni Varpelaide toteaa tiedotteessa.

Yhdistyminen tukee WS Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettisen mukaan paitsi asiakkaiden menestystä ja kasvua, myös Zerotenin omaa kasvustrategiaa, jonka toteuttamista ovat haastaneet vaikeat ajat.  

– Koko markkinointiala on suurten muutosten äärellä. Talouden tila heittelee alan yrityksiä eri suuntiin, ja tekoäly tulee ravistelemaan nopealla aikataululla niin työtapoja kuin toiminta-alustojakin, Miettinen sanoo.

MAINOS
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS