Keittiömestari Akseli Herlevin perustama Naughty BRGR -ravintolaketju on valmistautunut hyvin koronapandemiasta johtuvaan ravintolasulkuun, joka alkaa 8. maaliskuuta ja kestää kolme viikkoa. Ruoan ulosmyynti on kuitenkin sallittua.
Herlevin ravintolat aikovat pärjätä tukalana aikana digitaalisuutensa sekä hintojen laskemisen avulla.
– Viime kevään ravintolasulku pakotti meidät miettimään toimintaamme uudella tavalla. Olemme uskoakseni tähän tulevaan sulkuun nyt paremmin valmistautuneita ja tiedämme, miten vältämme viime keväänä syntyneet ajoittaiset pullonkaulat niin tilauksissa, kuin myös toimituksissa. Digitaalinen asiakaspalvelu ja myynti omalla sovelluksellamme ja kotiinkuljetuspalvelut ovat olleet meille tuttuja perustamisesta saakka. Olemme sopineet ravintolasulun ajan ilmaisista kuljetuksista Foodoran kanssa, ja ravintolasta annoksensa noutaville laskemme väliaikaisesti hintoja merkittävästi, kertoo Naughty BRGR -konsernin toimitusjohtaja Lars Oehlandt.
Herlevin mukaan ketju aikoo pitää koko henkilökuntansa töissä sulun ajan. Yrityksellä on tällä hetkellä kahdeksan ravintolaa, ja yhdeksäs avataan huhtikuussa Lahteen.
– Me aiomme pistää koronaperkeleelle hanttiin töitä tekemällä ja paistamalla kodeissaan kärvisteleville asiakkaille ennätysmäärän parhaita mahdollisia burgereita, Herlevi lupaa.
– Sulku ei uskoakseni vie ihmisiltä kuitenkaan nälkää syödä hyvin, joten me teemme kaikkemme pitääksemme ravintolat auki ja piisit kuumina tilanteesta riippumatta. Tavoitteenamme on myydä tämän kolmen viikon sulun aikana ennätysmäiset 30 000 burgeria. Joudumme maaliskuussa sopeuttamaan liiketoimintaamme, mutta teemme sen henkilöstön sijaan ruokalistan ja hintojen kautta.