Antti Rastivo
Brändit

Auli Packalén Goforen brändijohtajaksi

1.9.2023 10:22
Mikko Perttunen
”Uudessa tehtävässäni yhdistyy paluu juurilleni, uuden oppiminen sekä aiemman kokemuksen hyödyntäminen.”

Gofore on nimittänyt Auli Packalénin brändistä ja tarjoomasta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi syyskuun alusta alkaen.

Packalén siirtyy tehtävään yhtiön sisältä. Hän on toiminut johtotehtävissä ja konsulttina muutosjohtamisen palveluita tarjoavassa CCEA Oy:ssä, joka liittyi Goforeen yrityskaupassa 2021. Brändin ja tarjooman vastuualueeseen kuuluvat yhtiön viestintä ja markkinointi.

Packalén on työskennellyt vuodesta 2010 CCEA:ssa, jossa hän on vastannut muun muassa yhdestä liiketoiminta-alueesta sekä yrityksen brändistä ja palvelukehityksestä. Ennen tätä Packalen toimi monta vuotta viestintätoimisto Compositorilla.

– Uusi tehtäväni on todella innostava. Siinä yhdistyy paluu juurilleni, uuden oppiminen sekä aiemman kokemukseni hyödyntäminen. Gofore on tehnyt viime vuosina vaikuttavaa työtä vahvan brändin rakentamisessa ja kasvanut onnistuneesti yritysostoilla, Packalen kommentoi tiedotteessa.

Vuodesta 2019 Goforen markkinoinnista ja viestinnästä vastannut johtaja Petra Sievinen jättää samassa yhteydessä Goforen johtoryhmän.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)