Duunitori/Niko Raappana. Vasemmalta Duunitorin operatiivinen johtaja ja perustaja Martti Kuusanmäki, Keeparon perustaja Amar Singh, Keeparon toimitusjohtaja Lisa Hasselström, Jobblandin johtaja Anita Rae sekä Duunitorin toimitusjohtaja ja perustaja Thomas Grönholm.
Toimistot

Duunitori ostaa ruotsalaisen työnantajabränditoimiston Keeparon

23.5.2024 11:53
Mitra Vasara
Konsernin liikevaihto nousee kaupan myötä yli 25 miljoonaan euroon.

Duunitori ostaa ruotsalaisen työnantajabrändeihin erikoistuneen Keeparon koko osakekannan.

Keeparon avainhenkilöistä Lisa Hasselströmistä ja Amar Singhistä sekä muista henkilöstöosakkaista tulee kaupan myötä Duunitorin osakkaita. Jatkossa yhtiö toimii Ruotsissa nimillä Keeparo ja Jobbland. Kauppahintaa ei julkisteta.

– Duunitorin tavoitteena on olla vuoteen 2028 mennessä Pohjoismaiden johtava rekrytointimarkkinointiyritys. Yrityskauppa vie meidät askeleen lähemmäs tavoitettamme, sanoo Duunitorin toimitusjohtaja Thomas Grönholm tiedotteessa ja jatkaa:

– Yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan kansainvälistä työnantajabrändäystä, somea hyödyntävää rekrymarkkinointia sekä markkinapaikan, jota käyttävät miljoonat työnhakijat. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Keeparo on vuonna 2010 perustettu työnantajabrändeihin erikoistunut bränditoimisto. Yhtiössä työskentelee yli 40 työntekijää, ja sen toimisto sijaitsee Tukholmassa. Vuonna 2023 päättyneellä tilikaudella Keeparon liikevaihto oli yli 90 miljoonaa Ruotsin kruunua.

– Ruotsi on edelläkävijä työnantajabrändien rakentamisessa ja sosiaalisen median hyödyntämisessä rekrytointimarkkinoinnissa, Grönholm sanoo tiedotteessa.

Yhtiön mukaan tarve palveluille, joiden avulla työnantajat tavoittavat osaajat, on lisääntynyt ja lisääntyy edelleen työvoimapulan takia kaikissa Pohjoismaissa.

Kaupan myötä Duunitori Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 25 miljoonaa euroa vuonna 2023 päättyneellä tilikaudella. Samalla henkilöstömäärä kasvaa nyt noin 140 työntekijään.